Thursday 4 June 2020

Merancang Lawatan ke Petrosains?Petrosains, The Discovery Centre terletak di Menara Berkembar PETRONAS yang merupakan destinasi menarik untuk semua peringkat usia  menawarkan tiket harga mampu beli agar semua masyarakat dari pelbagai latar belakang secara tidak langsung dapat mempelajari sains dan teknologi dengan cara yang efektif dan menyeronokkan.

Waktu Beroperasi

HARI
MASA
ISNIN
TUTUP
(kecuali cuti sekolah)
SELASA - JUMAAT
9.30am – 5.30pm
(Kemasukan terakhir: 4.00pm)
SABTU, AHAD & CUTI UMUM
9.30am – 6.30pm
(Kemasukan terakhir: 5.00pm)Bayaran Masuk

WARGANEGARA
BUKAN WARGANEGARA
Kanak-kanak
( 2 tahun kebawah)
Percuma
Kanak – kanak
(3 – 12 tahun)
RM7.50
RM16.50
Dewasa
(13 – 60 tahun)
RM18.50
RM28.00
Warga Emas
(61 tahun ke atas)
RM9.00
RM14.00Petrosains, The Discovery Centre adalah tempat yang sesuai untuk anda membawa seluruh keluarga untuk mencuba pelbagai permainan dan pameran yang ada di sini. Untuk maklumat lanjut, sila layari  www.petrosains.com.my!
Posted by Al-Ruqaiyah
Guest Blogger


1 comment:

  1. Assalamualaikum wr wb. Saya Sangat berterimah kasih kepada Ustadz Abdul Nandar berkat semua bantuan yg diberikan saya sdh buka usaha dan memiliki beberapa Restoran ternama di Surabaya mengatakan ”Saya dulu seperti orang gila, bahkan hendak bunuh diri, usaha saya ditipu sahabat karib dan membawa lari semua uang saya. Saya pun harus menanggung hutang supplier dari usaha kontraktor yang dibawa lari teman saya. Kesana kemari minta bantuan gak ada yang nolong. Bahkan saya sudah keliling Indonesia untuk mendapatkan atau mencari pinjaman dan dana gaib, tapi untung di ujung keputus asa’an saya bertemu dgn Ustadz Abdul Nandar yang dikenalkan oleh adik ipar saya, akhirnya bliau menawarkan bantuan Dana Gaib tanpa tumbal/resiko diawal ataupun akhir dan dari golongan putih.setelah persyaratanya dilengkapi dan ritual selesai, MENGEJUTKAN !!!, saya mendapatkan dana gaib sebesar 700jt dihadapan saya. ATAU Anda Mau sperti sya silakan anda tlp Ustadz Abdul Nandar Di No 0853-3733-4757

    ReplyDelete